Fisken simmar här så boka din fiskeresa med oss redan idag!

En fiskeresa du sent kommer glömma till floden ebro i Spanien. Här simmar det troféfiskar av 5 olika arter. Ge dig en chans att fånga alla dessa under samma resa. Abborre över 2.5kilo, Gös över 1 meter, Karp på 20 kilo, Malar över 2.5 meter och 100kilo och Bass, denna otroligt populära sportfisk. Rio Ebro är en predatorfiskares paradis!

Rio ebro har mycket att erbjuda. Fisket här är så varierande att det passar både nybörjare som erfarna sportfiskare och med antalet arter som simmar i detta vatten blir floden en av Europas mest unika sportfiskedestination. Specimenmete, spinnfiske, vertikalfiske och även havsfiske i Delta Ebro är tillgängligt och vi hjälper dig att skräddarsy din resa så att du får chans att uppleva så mycket som möjligt under din vistelse.

Här har du möjlighet att fånga riktigt fina exemplar av Abborre, Gös, Mal, karp mängder med saltvattensfiskar i havet eller varför inte prova det tålamodskrävande fisket efter Black Bass. Aktivt fiske på floden med spinn-eller haspel utrustning är grymt spännande eftersom ditt nästa hugg kan vara ett potentiellt personligt rekord oavsett art. Allt detta och mycket mer med den spanska solen i ryggen.

. BOKA din fiskeresa nu. För fiskarna simmar här!

 

Boka nu

Namn (*)

e-mail (*)


Telefonnummer (*)

För fiskepaket:

Kryssa i "fiskepaket" och skriv i textrutan nedan vilket paket du vill boka

Fiskepaket

Fiskeservice

GuideFiskebåt

Check in datum(*)

Check out datum(*)

Antal vuxna(*)

Antal barn(*)

Är det något mer du undrar över?

i have read and accept the terms and conditions

Boka din resa till camping portmassaluca och fiska rio ebro med chans att fånga riktiga troféfiskar

Välj vad din bokning ska innehåll genom att kryssa i rutorna: Fiskepaket, stuga, guide osv. Vi svarar dig vi den e-mail adress du uppgivit. Ring oss gärna för att boka via telefon eller skicka ett individuellt e-mail till den angivna mail adressen. Gör det bekvämt för dig och boka ett färdigt resapaket med inkluderat boende och guide. I Restaurang camping portmassaluca ligger bara 100meter från stugområdet kan enkelt köpa mat för att ta med ut på fisket. Spanien har många resmål. Resor som blir mer populärt för varje år är aktivitetsresor där gästen inte bara ligger på en solstol i 1 vecka. Resor som kommer start är träningsresor, vandring, historia och fiskeresor. Sportfiskets populäritet i Europa har fullkomligt exploderat. Mycket är tack vare inspiration från USA där fisket har varit stort i många år. Redskapstillverkare hottar upp sina produkter så den tilltalar den yngre generationen samtidigt som sociala medier och fiskefilmer hjälper till att inspirera och motivera sportfiskare. Rio Ebro som sportfiskedestination är väldigt tacksam eftersom alla kan fiska här. Gösen och Abborren är lätta att lura till hugg och dessa fiskar kan få vilken liten kille eller tjej som helst att fastna för sportfiske. Mer rutinerade fiskare kan ta sig an mal, karp och Bass. Vill inte hela familjen fiska kan dem som vill koppla av i restaurangen eller på stugans terrass med en bok eller varför inte en iskall öl under den varma spanska solen