En bra morgon/förmiddag på vattnet med våra polska gäster som inte pratade ett ord engelska. Men vad gör det när fisket är bra! Det började med att Stas lyckades kroka en mal på ett 7-28 grams haspelspö och vi får lyssna på musik från rullen när fisken spolar ett tag. Med sådan tunn utrustning är det vårt att stoppa en mal så fisken lyckas simma ner under ett nedfallet träd vilket leder till att linan går av. Tråkigt men fisken höjde stämningen i båten. 

Vi byter ställe till ett parti med varierat djup från 3-7 meter blandat med sten och gräs på botten och de duktiga polackerna lyckas landa ett gäng fina gösar. Jag lokalisera fisk på side scanen till höger om båten som jag misstänker är abborre så vi börjar presentera våra beten på dessa fiskar. Minuterna går och ingen av oss känner något när det plötsligt dunkar till i mitt spö och jag lyckas landa en riktigt fin abborre.

Några snabba foton för att sedan låta fiskarna simma tillbaka.

 

Boka nu

Namn (*)

e-mail (*)


Telefonnummer (*)

För fiskepaket:

Kryssa i "fiskepaket" och skriv i textrutan nedan vilket paket du vill boka

Fiskepaket

Fiskeservice

GuideFiskebåt

Check in datum(*)

Check out datum(*)

Antal vuxna(*)

Antal barn(*)

Är det något mer du undrar över?

i have read and accept the terms and conditions

Boka din resa till camping portmassaluca och fiska rio ebro med chans att fånga riktiga troféfiskar

Välj vad din bokning ska innehåll genom att kryssa i rutorna: Fiskepaket, stuga, guide osv. Vi svarar dig vi den e-mail adress du uppgivit. Ring oss gärna för att boka via telefon eller skicka ett individuellt e-mail till den angivna mail adressen. Gör det bekvämt för dig och boka ett färdigt resapaket med inkluderat boende och guide. I Restaurang camping portmassaluca ligger bara 100meter från stugområdet kan enkelt köpa mat för att ta med ut på fisket. Spanien har många resmål. Resor som blir mer populärt för varje år är aktivitetsresor där gästen inte bara ligger på en solstol i 1 vecka. Resor som kommer start är träningsresor, vandring, historia och fiskeresor. Sportfiskets populäritet i Europa har fullkomligt exploderat. Mycket är tack vare inspiration från USA där fisket har varit stort i många år. Redskapstillverkare hottar upp sina produkter så den tilltalar den yngre generationen samtidigt som sociala medier och fiskefilmer hjälper till att inspirera och motivera sportfiskare. Rio Ebro som sportfiskedestination är väldigt tacksam eftersom alla kan fiska här. Gösen och Abborren är lätta att lura till hugg och dessa fiskar kan få vilken liten kille eller tjej som helst att fastna för sportfiske. Mer rutinerade fiskare kan ta sig an mal, karp och Bass. Vill inte hela familjen fiska kan dem som vill koppla av i restaurangen eller på stugans terrass med en bok eller varför inte en iskall öl under den varma spanska solen