Spinnfiske efter mal på Rio Ebro går att utföra med samma utrustning och teknik som vi använder oss av vid gäddfiske i Sverige.

Malen har väldigt små ögon i förhållande till sin kroppsstorlek så när den jagar använder den sig i huvudsak av sinnen som plockar upp vibrationer och rörelser i vattnet. Därför är det ofta bra att använda beten som låter och rasslar mycket för att öka chansen att malen ska upptäcka ditt bete. Vobblers, skeddrag och gummibeten av lite större modell är bra betesalternativ till detta fiske och för att kasta dessa är ett 8,6 fot spö med en kastvikt på 150gram perfekt.

Några kunder ville prova på detta fiske och vi tog oss till ett stort grundområde med ett ungefärligt snittdjup på 3 meter. Vi drev över området med hjälp av den svaga vinden samtidigt som vi kastade skeddrag och gummibeten då det plötsligt smäller något brutalt i mitt spö. Jag gör ett snabbt mothugg för att kroka fisken sen bär det av och drillen tar över 1 timme innan min kollega Juan Carlos kan säkra fisken som mätte 2meter och 14centimeter.

En fin fisk fångad med utrustning anpassad för gäddfiske.

Boka nu

Namn (*)

e-mail (*)


Telefonnummer (*)

För fiskepaket:

Kryssa i "fiskepaket" och skriv i textrutan nedan vilket paket du vill boka

Fiskepaket

Fiskeservice

GuideFiskebåt

Check in datum(*)

Check out datum(*)

Antal vuxna(*)

Antal barn(*)

Är det något mer du undrar över?

i have read and accept the terms and conditions

Boka din resa till camping portmassaluca och fiska rio ebro med chans att fånga riktiga troféfiskar

Välj vad din bokning ska innehåll genom att kryssa i rutorna: Fiskepaket, stuga, guide osv. Vi svarar dig vi den e-mail adress du uppgivit. Ring oss gärna för att boka via telefon eller skicka ett individuellt e-mail till den angivna mail adressen. Gör det bekvämt för dig och boka ett färdigt resapaket med inkluderat boende och guide. I Restaurang camping portmassaluca ligger bara 100meter från stugområdet kan enkelt köpa mat för att ta med ut på fisket. Spanien har många resmål. Resor som blir mer populärt för varje år är aktivitetsresor där gästen inte bara ligger på en solstol i 1 vecka. Resor som kommer start är träningsresor, vandring, historia och fiskeresor. Sportfiskets populäritet i Europa har fullkomligt exploderat. Mycket är tack vare inspiration från USA där fisket har varit stort i många år. Redskapstillverkare hottar upp sina produkter så den tilltalar den yngre generationen samtidigt som sociala medier och fiskefilmer hjälper till att inspirera och motivera sportfiskare. Rio Ebro som sportfiskedestination är väldigt tacksam eftersom alla kan fiska här. Gösen och Abborren är lätta att lura till hugg och dessa fiskar kan få vilken liten kille eller tjej som helst att fastna för sportfiske. Mer rutinerade fiskare kan ta sig an mal, karp och Bass. Vill inte hela familjen fiska kan dem som vill koppla av i restaurangen eller på stugans terrass med en bok eller varför inte en iskall öl under den varma spanska solen