Det var en varm kväll i maj när jag, Diego, Angel och Osvaldo fiskade Karp från restaurangens brygga. Platsen hade mäskats i några dagar så att det fanns fisk i området var vi nästan säkra på. Vi mäskade med några kilo pellets extra, riggade upp nappalarm och lutades oss tillbaka i restaurangen med tapas och tillhörande dryck. Efter två timmars fiske kan Diego drilla den första Karpen för kvällen som pressade vågen till strax över 14kg. Ut med grejerna igen och det dröjer inte länge innan det tjuter till i samma spö och Diego driller stolt Karp nummer 2. Denna gång är det ett mindre exemplar på cirka 9kg men fortfarande en väldigt fin fisk. Sedan är det tyst i några timmar och klockan hinner passera 02.30 innan det är dags igen. Såklart är det Diegos spö som för jobba åter igen. Kvällens sista Karp vägs in på 13kg.

Behagligt och okomplicerat karpfiske!

Boka nu

Namn (*)

e-mail (*)


Telefonnummer (*)

För fiskepaket:

Kryssa i "fiskepaket" och skriv i textrutan nedan vilket paket du vill boka

Fiskepaket

Fiskeservice

GuideFiskebåt

Check in datum(*)

Check out datum(*)

Antal vuxna(*)

Antal barn(*)

Är det något mer du undrar över?

i have read and accept the terms and conditions

Boka din resa till camping portmassaluca och fiska rio ebro med chans att fånga riktiga troféfiskar

Välj vad din bokning ska innehåll genom att kryssa i rutorna: Fiskepaket, stuga, guide osv. Vi svarar dig vi den e-mail adress du uppgivit. Ring oss gärna för att boka via telefon eller skicka ett individuellt e-mail till den angivna mail adressen. Gör det bekvämt för dig och boka ett färdigt resapaket med inkluderat boende och guide. I Restaurang camping portmassaluca ligger bara 100meter från stugområdet kan enkelt köpa mat för att ta med ut på fisket. Spanien har många resmål. Resor som blir mer populärt för varje år är aktivitetsresor där gästen inte bara ligger på en solstol i 1 vecka. Resor som kommer start är träningsresor, vandring, historia och fiskeresor. Sportfiskets populäritet i Europa har fullkomligt exploderat. Mycket är tack vare inspiration från USA där fisket har varit stort i många år. Redskapstillverkare hottar upp sina produkter så den tilltalar den yngre generationen samtidigt som sociala medier och fiskefilmer hjälper till att inspirera och motivera sportfiskare. Rio Ebro som sportfiskedestination är väldigt tacksam eftersom alla kan fiska här. Gösen och Abborren är lätta att lura till hugg och dessa fiskar kan få vilken liten kille eller tjej som helst att fastna för sportfiske. Mer rutinerade fiskare kan ta sig an mal, karp och Bass. Vill inte hela familjen fiska kan dem som vill koppla av i restaurangen eller på stugans terrass med en bok eller varför inte en iskall öl under den varma spanska solen