Fiske i Rio Ebro med boende på Camping PortMassaluca

Vattentemperaturen i rio ebro ökar dag för dag och malens metabolism slår i taket vilket gör att den måste äta mycket för att överleva. Gösen och abborren blir nu i stället svårare att lokalisera eftersom den söker sig till djupare och svalare vatten. Leta den från 6 meter ner till 11-12 meter dagtid för att sedan vid gryning och skymning söka fisken vid grynnor i anslutning till djupt vatten. Fisket efter Bass har kommit igång på allvar och nu fångas dom med snabba beten så som spinnerbaits, jerkbaits och stora swimbaits. Fisket efter Bass är otroligt populärt i USA så vill du prova på detta fiske är Rio Ebro ett bra alternativ eftersom resorna hit ligger i en prisklass lägre än USA. Restaurangen på campingen har bäst betyg i hela terra alta och här kan du äta mat ifrån Spanien, Katalonien och medelhavet. I restaurangen hittar du också en bred vinlista fylld med viner från de bästa vingårdarna i terra alta. Vill du hyra en fiskebåt för att upptäcka rio ebro på egen hand erbjuder vi båtuthyrning med tre olika modeller av båtar. Allt ifrån en stor kraftfull Bassbåt till en lättmanövrerad aluminiumbåt med 15 hästkrafter. Alla båtar är utrustade med ekolod och i den stora båten ingår frontmonterad elmotor för dig som vill mer professionellt. Vill du ta en genväg till fisken ska du hyra en fiskeguide som tar dig till fisken direkt och visar vilka beten och metoder som bör användas.

När Malen är aktivt är det löjligt kul att fånga dom på spinnutrustning. Under två dagars fiske lyckades vi landa 9 malar stora som små och några tappade vilket är ett bra resultat vid spinnfiske. Stora vobbler med högt rassel ljud fiskade på ungefär 4meters djup fungerade bäst och denna glada engelsman fick säg ett duktigt träningspass.

I videon nedan ser du en drill av ett större exemplar.

Boka nu

Namn (*)

e-mail (*)


Telefonnummer (*)

För fiskepaket:

Kryssa i "fiskepaket" och skriv i textrutan nedan vilket paket du vill boka

Fiskepaket

Fiskeservice

GuideFiskebåt

Check in datum(*)

Check out datum(*)

Antal vuxna(*)

Antal barn(*)

Är det något mer du undrar över?

i have read and accept the terms and conditions

Boka din resa till camping portmassaluca och fiska rio ebro med chans att fånga riktiga troféfiskar

Välj vad din bokning ska innehåll genom att kryssa i rutorna: Fiskepaket, stuga, guide osv. Vi svarar dig vi den e-mail adress du uppgivit. Ring oss gärna för att boka via telefon eller skicka ett individuellt e-mail till den angivna mail adressen. Gör det bekvämt för dig och boka ett färdigt resapaket med inkluderat boende och guide. I Restaurang camping portmassaluca ligger bara 100meter från stugområdet kan enkelt köpa mat för att ta med ut på fisket. Spanien har många resmål. Resor som blir mer populärt för varje år är aktivitetsresor där gästen inte bara ligger på en solstol i 1 vecka. Resor som kommer start är träningsresor, vandring, historia och fiskeresor. Sportfiskets populäritet i Europa har fullkomligt exploderat. Mycket är tack vare inspiration från USA där fisket har varit stort i många år. Redskapstillverkare hottar upp sina produkter så den tilltalar den yngre generationen samtidigt som sociala medier och fiskefilmer hjälper till att inspirera och motivera sportfiskare. Rio Ebro som sportfiskedestination är väldigt tacksam eftersom alla kan fiska här. Gösen och Abborren är lätta att lura till hugg och dessa fiskar kan få vilken liten kille eller tjej som helst att fastna för sportfiske. Mer rutinerade fiskare kan ta sig an mal, karp och Bass. Vill inte hela familjen fiska kan dem som vill koppla av i restaurangen eller på stugans terrass med en bok eller varför inte en iskall öl under den varma spanska solen