Largemouth Bass i Spanien. Fiska den med oss

The Largemouth Bass är den populäraste sportfisken i USA och är den art som gör att sportfisket i USA är den sport som omsätter mer pengar än någon annan sport i Amerika. Detta fiske skiljer verkligen agnarna från vetet eftersom Bassen ofta är svår att lura till hugg. Kasta ditt bete in under träd, bryggor och annan struktur. Bass är en fisk precis som gädda som gillar att leva nära struktur och vegetation. Men du behöver inte ta dig hela vägen till USA för att fånga denna fisk. Även i Spanien är fisken väl utbredd och även så i Rio Ebro. Fiska på floden med boende på Camping Portmassaluca. Din stuga ligger belägen endast 150 meter från den mäktiga floden. Softplastics, fluks, jerkbait, football jig, craw, texas rig, splitshot, offset hook.

Fisket efter Bass är en utmaning som alla sportfiskare borde prova på. Ett fiske som är långt ifrån enkelt och det skiljer sig mycket från vårt gädd och abborrefiske i Sverige även om det är spinnfiske som är metoden. Det som gör Bass till den ultimata sportfisken är framför allt att det går att fånga den på så många olika metoder beroende på väder och aktivitet. Ibland krävs det att du river runt i dina besteslådor och provar allt mellan topwater, flukes, football jigs, waky, texas, jerkbait med mera.  Men när allt väl stämmer är både hugget och fighten spektakulär och du vill bara kroka fler och fler exemplar av denna coola art.

Är Bass din nästa utmaning men USA ligger för långt bort? Kontakta oss!

Boka nu

Namn (*)

e-mail (*)


Telefonnummer (*)

För fiskepaket:

Kryssa i "fiskepaket" och skriv i textrutan nedan vilket paket du vill boka

Fiskepaket

Fiskeservice

GuideFiskebåt

Check in datum(*)

Check out datum(*)

Antal vuxna(*)

Antal barn(*)

Är det något mer du undrar över?

i have read and accept the terms and conditions

Boka din resa till camping portmassaluca och fiska rio ebro med chans att fånga riktiga troféfiskar

Välj vad din bokning ska innehåll genom att kryssa i rutorna: Fiskepaket, stuga, guide osv. Vi svarar dig vi den e-mail adress du uppgivit. Ring oss gärna för att boka via telefon eller skicka ett individuellt e-mail till den angivna mail adressen. Gör det bekvämt för dig och boka ett färdigt resapaket med inkluderat boende och guide. I Restaurang camping portmassaluca ligger bara 100meter från stugområdet kan enkelt köpa mat för att ta med ut på fisket. Spanien har många resmål. Resor som blir mer populärt för varje år är aktivitetsresor där gästen inte bara ligger på en solstol i 1 vecka. Resor som kommer start är träningsresor, vandring, historia och fiskeresor. Sportfiskets populäritet i Europa har fullkomligt exploderat. Mycket är tack vare inspiration från USA där fisket har varit stort i många år. Redskapstillverkare hottar upp sina produkter så den tilltalar den yngre generationen samtidigt som sociala medier och fiskefilmer hjälper till att inspirera och motivera sportfiskare. Rio Ebro som sportfiskedestination är väldigt tacksam eftersom alla kan fiska här. Gösen och Abborren är lätta att lura till hugg och dessa fiskar kan få vilken liten kille eller tjej som helst att fastna för sportfiske. Mer rutinerade fiskare kan ta sig an mal, karp och Bass. Vill inte hela familjen fiska kan dem som vill koppla av i restaurangen eller på stugans terrass med en bok eller varför inte en iskall öl under den varma spanska solen