Fiska karp på Rio Ebro

I Spanien finns mängder av intressanta fisken att utforska. Fiska i saltvatten efter urstarka fiskar som tonfisk, mahi mahi, seabass och många fler spännande arter eller leta dig till den stora rio ebro för att slåss med stora malar och karpar. Du kan oxå spinnfiske efter stor abborre och gös eller varför inte ta dig an värdens populäraste sportfisk, The largemouth Bass. Vi på fiske-ebro.com och Camping Portmassaluca hjälper dig att boka en fiskeresa utöver det vanliga. Spanien med sitt underbara väder och matkulter i kombination med fantastiska fiskemöjligheter bara cirka fyra timmar med flyg från Sverige.
Några av våra härliga stamkunder har fiskat Karp under 5 dagar. Fisket har varit tufft men grabbarna har ändå lyckats landa fina fiskar. Gonzalo var med och fiskade och han har ägnat en stor del av sitt liv åt Karpen. Han har även varit testfiskare åt ett antal varumärken och säger att de har kämpat emot knepiga förutsättningar med stora temperaturskillnader från dag till dag samt att vattennivån i floden sjönk ju längre fisket pågick under dessa dagar. Totalt landades det 6 Karpar så inget superfiske denna gång men vad gör det när sällskapet är bra och i november är dom tillbaka igen för ytterligare 5 dagar med härligt karpfiske.

Boka nu

Namn (*)

e-mail (*)


Telefonnummer (*)

För fiskepaket:

Kryssa i "fiskepaket" och skriv i textrutan nedan vilket paket du vill boka

Fiskepaket

Fiskeservice

GuideFiskebåt

Check in datum(*)

Check out datum(*)

Antal vuxna(*)

Antal barn(*)

Är det något mer du undrar över?

i have read and accept the terms and conditions

Boka din resa till camping portmassaluca och fiska rio ebro med chans att fånga riktiga troféfiskar

Välj vad din bokning ska innehåll genom att kryssa i rutorna: Fiskepaket, stuga, guide osv. Vi svarar dig vi den e-mail adress du uppgivit. Ring oss gärna för att boka via telefon eller skicka ett individuellt e-mail till den angivna mail adressen. Gör det bekvämt för dig och boka ett färdigt resapaket med inkluderat boende och guide. I Restaurang camping portmassaluca ligger bara 100meter från stugområdet kan enkelt köpa mat för att ta med ut på fisket. Spanien har många resmål. Resor som blir mer populärt för varje år är aktivitetsresor där gästen inte bara ligger på en solstol i 1 vecka. Resor som kommer start är träningsresor, vandring, historia och fiskeresor. Sportfiskets populäritet i Europa har fullkomligt exploderat. Mycket är tack vare inspiration från USA där fisket har varit stort i många år. Redskapstillverkare hottar upp sina produkter så den tilltalar den yngre generationen samtidigt som sociala medier och fiskefilmer hjälper till att inspirera och motivera sportfiskare. Rio Ebro som sportfiskedestination är väldigt tacksam eftersom alla kan fiska här. Gösen och Abborren är lätta att lura till hugg och dessa fiskar kan få vilken liten kille eller tjej som helst att fastna för sportfiske. Mer rutinerade fiskare kan ta sig an mal, karp och Bass. Vill inte hela familjen fiska kan dem som vill koppla av i restaurangen eller på stugans terrass med en bok eller varför inte en iskall öl under den varma spanska solen