Info Boende

Stugor, husvagn och tältplatser på Camping PortMassaluca Spanien

Olika boenden som passar stora som små sällskap. Hyr en stuga fullt utrustad för självhushåll med kök dusch/toalett. Såklart finns A/C luftkonditionering i alla stugor. Njut av den spanska solen från terrassen med utsikt över den mäktiga bergsväggen precis intill camping portmassaluca.

 Stugor

På Camping PortMassaluca finns ett boende för alla. Här finns 7 stugor i tre olika storlekar, 38m2, 28m2 och 18m2 vilket passar stora som små sällskap och alla stugor är utrustade för självhushåll med kök, toalett och dusch. Rio Ebro rinner ca 150m ifrån stugområdet vilket gör fisket väldigt lättillgängligt. Välj vilken stuga som passar er.

Se priser nedan! 

Husvagn och Tält

  • Tält och husvagnsplatser har skugga från olivträd
  • Platserna är mellan 5×5 och 6×7,5 meter
  • Cirka 100 meter från Rio Ebro
  • Toalett/dusch och tank för tömning av avlopp är inkluderat

Se priser nedan!

Boka nu

Namn (*)

e-mail (*)


Telefonnummer (*)

För fiskepaket:

Kryssa i "fiskepaket" och skriv i textrutan nedan vilket paket du vill boka

Fiskepaket

Fiskeservice

GuideFiskebåt

Check in datum(*)

Check out datum(*)

Antal vuxna(*)

Antal barn(*)

Är det något mer du undrar över?

i have read and accept the terms and conditions

Boka din resa till camping portmassaluca och fiska rio ebro med chans att fånga riktiga troféfiskar

Välj vad din bokning ska innehåll genom att kryssa i rutorna: Fiskepaket, stuga, guide osv. Vi svarar dig vi den e-mail adress du uppgivit. Ring oss gärna för att boka via telefon eller skicka ett individuellt e-mail till den angivna mail adressen. Gör det bekvämt för dig och boka ett färdigt resapaket med inkluderat boende och guide. I Restaurang camping portmassaluca ligger bara 100meter från stugområdet kan enkelt köpa mat för att ta med ut på fisket. Spanien har många resmål. Resor som blir mer populärt för varje år är aktivitetsresor där gästen inte bara ligger på en solstol i 1 vecka. Resor som kommer start är träningsresor, vandring, historia och fiskeresor. Sportfiskets populäritet i Europa har fullkomligt exploderat. Mycket är tack vare inspiration från USA där fisket har varit stort i många år. Redskapstillverkare hottar upp sina produkter så den tilltalar den yngre generationen samtidigt som sociala medier och fiskefilmer hjälper till att inspirera och motivera sportfiskare. Rio Ebro som sportfiskedestination är väldigt tacksam eftersom alla kan fiska här. Gösen och Abborren är lätta att lura till hugg och dessa fiskar kan få vilken liten kille eller tjej som helst att fastna för sportfiske. Mer rutinerade fiskare kan ta sig an mal, karp och Bass. Vill inte hela familjen fiska kan dem som vill koppla av i restaurangen eller på stugans terrass med en bok eller varför inte en iskall öl under den varma spanska solen