Info Destination

Camping port Massaluca är belägen i Terra Alta området precis vid utloppet av floden Matarranya som sedan rinner ut i den stora Rio Ebro. Området har en unik natur med höga berg och från vattnet reser sig majestätiska ruiner från den hektiska krigstiden. Mitt i mellan Barcelona, Zaragoza och Tarragona i den södra delen av Katalonien finner du Terra Alta som är känt för att producera gott vin som även exporteras till Sverige.

  • Skräddarsy din resa eller gör det enkelt för dig och boka ett resepaket med inkluderat fiske och boende i priset.

Upplev ett varierande fiske i kombination med god mat och dryck från campens restaurang. Passa på att boka en fiskeguide som lär dig var fisken befinner sig och vilken teknik som bör användas. Kanske du och familjen vill fiska i ert egna tempo eller är du erfaren och vill utforska Rio Ebro på egen hand kan du hyra en fiskebåt. Välj den båt som möter dina krav här.  När du inte är på vattnet så ska du passa på att skåda den vackra utsikten över floden från den höga bergsväggen som ligger precis intill Camping Portmassaluca.

Stugorna är 32, 28 och 18 m2 utrustade för självhushåll med kök, dusch, toalett och terrass. Du kan också hyra tältplats på naturgräs under skugga från olivträd. Se priser för stugor och tältplatser under fliken Boende

Restaurangen med fullständiga rättigheter har en bred meny och här serveras det frukost, lunch och middag men även vatten, bröd och andra nödvändigheter till självhushåll går att inhandla i restaurangen. Ta del av den uppdaterade menyn för 2019.

Fiske-ebro.com

Camping PortMassaluca fiskeresor Spanien

Boka nu

Namn (*)

e-mail (*)


Telefonnummer (*)

För fiskepaket:

Kryssa i "fiskepaket" och skriv i textrutan nedan vilket paket du vill boka

Fiskepaket

Fiskeservice

GuideFiskebåt

Check in datum(*)

Check out datum(*)

Antal vuxna(*)

Antal barn(*)

Är det något mer du undrar över?

i have read and accept the terms and conditions

Boka din resa till camping portmassaluca och fiska rio ebro med chans att fånga riktiga troféfiskar

Välj vad din bokning ska innehåll genom att kryssa i rutorna: Fiskepaket, stuga, guide osv. Vi svarar dig vi den e-mail adress du uppgivit. Ring oss gärna för att boka via telefon eller skicka ett individuellt e-mail till den angivna mail adressen. Gör det bekvämt för dig och boka ett färdigt resapaket med inkluderat boende och guide. I Restaurang camping portmassaluca ligger bara 100meter från stugområdet kan enkelt köpa mat för att ta med ut på fisket. Spanien har många resmål. Resor som blir mer populärt för varje år är aktivitetsresor där gästen inte bara ligger på en solstol i 1 vecka. Resor som kommer start är träningsresor, vandring, historia och fiskeresor. Sportfiskets populäritet i Europa har fullkomligt exploderat. Mycket är tack vare inspiration från USA där fisket har varit stort i många år. Redskapstillverkare hottar upp sina produkter så den tilltalar den yngre generationen samtidigt som sociala medier och fiskefilmer hjälper till att inspirera och motivera sportfiskare. Rio Ebro som sportfiskedestination är väldigt tacksam eftersom alla kan fiska här. Gösen och Abborren är lätta att lura till hugg och dessa fiskar kan få vilken liten kille eller tjej som helst att fastna för sportfiske. Mer rutinerade fiskare kan ta sig an mal, karp och Bass. Vill inte hela familjen fiska kan dem som vill koppla av i restaurangen eller på stugans terrass med en bok eller varför inte en iskall öl under den varma spanska solen