Restaurang

I restaurang Camping PortMassaluca står mat och kultur i centrum. Här kan du smaka rätter från det klassiska katalanska köket och specialiteter från Medelhavet samtidigt som du skådar en vacker utsikt över floden och den mäktiga bergsväggen.

Restaurangen har en bred meny baserad på lokala och säsongsaktuella råvaror. Specialiteterna är ris och nudel rätter, spansk tapas, vegetariskt och grillat.

Frukost, lunch och middag serveras men även vatten, bröd och andra nödvändigheter till självhushåll går att inhandla i restaurangen.

Ta del av den uppdaterade menyn för 2018.

 

Vin och Oljor

I restaurangen är det flesta rätter tillagade med lokalproducerad olivolja från Pobla de Massaluca som ligger i Terra Alta området. Vin definierar hela Terra Alta och du hittar speciellt utvalda viner med det bästa referenser från DO Terra Alta i restaurangens vinlista.

Boka nu

Namn (*)

e-mail (*)


Telefonnummer (*)

För fiskepaket:

Kryssa i "fiskepaket" och skriv i textrutan nedan vilket paket du vill boka

Fiskepaket

Fiskeservice

GuideFiskebåt

Check in datum(*)

Check out datum(*)

Antal vuxna(*)

Antal barn(*)

Är det något mer du undrar över?

i have read and accept the terms and conditions

Boka din resa till camping portmassaluca och fiska rio ebro med chans att fånga riktiga troféfiskar

Välj vad din bokning ska innehåll genom att kryssa i rutorna: Fiskepaket, stuga, guide osv. Vi svarar dig vi den e-mail adress du uppgivit. Ring oss gärna för att boka via telefon eller skicka ett individuellt e-mail till den angivna mail adressen. Gör det bekvämt för dig och boka ett färdigt resapaket med inkluderat boende och guide. I Restaurang camping portmassaluca ligger bara 100meter från stugområdet kan enkelt köpa mat för att ta med ut på fisket. Spanien har många resmål. Resor som blir mer populärt för varje år är aktivitetsresor där gästen inte bara ligger på en solstol i 1 vecka. Resor som kommer start är träningsresor, vandring, historia och fiskeresor. Sportfiskets populäritet i Europa har fullkomligt exploderat. Mycket är tack vare inspiration från USA där fisket har varit stort i många år. Redskapstillverkare hottar upp sina produkter så den tilltalar den yngre generationen samtidigt som sociala medier och fiskefilmer hjälper till att inspirera och motivera sportfiskare. Rio Ebro som sportfiskedestination är väldigt tacksam eftersom alla kan fiska här. Gösen och Abborren är lätta att lura till hugg och dessa fiskar kan få vilken liten kille eller tjej som helst att fastna för sportfiske. Mer rutinerade fiskare kan ta sig an mal, karp och Bass. Vill inte hela familjen fiska kan dem som vill koppla av i restaurangen eller på stugans terrass med en bok eller varför inte en iskall öl under den varma spanska solen