Fiskebåt 15HP

Aluminiumbåtar med 15 hästkrafter. Hyr på Camping PortMassaluca

Lätta smidiga aluminiumbåtar som gör fisket väldigt lättillgängligt. Ta med dig din fiskeutrustning till bryggan där båtarna ligger förtöjda och ta dig ut på den mäktiga Rio Ebro. Från Stugbyn har du bara en 100 meter promenad till bryggan vilket gör att du lätt kan planera ditt fiske. Båtarna är utrustade med en mercury 15 hästkrafter, ekolod (Garmin Striker 4cv) och elmotor finns att välja som tillval. Båtarna levereras med 20 liter bensin. Du betalar för antal förbrukade liter i samband med din utcheckning. Fyra personer ryms i dessa aluminiumbåtar men vi rekommenderar ett max antal av tre fiskare så att fisket kan genomföras utan brist på plats. Består erat sällskap av mer än tre personer kan ni hyra två båtar för att underlätta erat fiske. För att hyra dessa båtar behöver du inte uppvisa något förarbevis men du måste vara över 18 år.

400x130cm stabila aluminiumbåtar för spinnfiske utrustad med 15HP fyrtakt Mercury motor. I priset du betalar ingår båt, motor och ett 4 tum ekolod (Garmin Striker 4cv) med traditionell veiw och clear veiw som ger dig en mer detaljerad blick över botten. Max 4personer får vistas i båten samtidigt men för att du och ditt sällskap skall fiska utan brist på utrymme rekommenderar vi ett max antal av 3 fiskare i samma båt.

  • Båtarna levereras med 20liter bensin. Du betalar för antal förbrukade liter.
  • 150€ deposition betalas som återges i samband med din utcheckning.
  • För att hyra dessa båtar behöver du INTE visa upp ett giltigt förarbevis

Se priser nedan

 

Fiskebåt 15hp Priser

Boka nu

Namn (*)

e-mail (*)


Telefonnummer (*)

För fiskepaket:

Kryssa i "fiskepaket" och skriv i textrutan nedan vilket paket du vill boka

Fiskepaket

Fiskeservice

GuideFiskebåt

Check in datum(*)

Check out datum(*)

Antal vuxna(*)

Antal barn(*)

Är det något mer du undrar över?

i have read and accept the terms and conditions

Boka din resa till camping portmassaluca och fiska rio ebro med chans att fånga riktiga troféfiskar

Välj vad din bokning ska innehåll genom att kryssa i rutorna: Fiskepaket, stuga, guide osv. Vi svarar dig vi den e-mail adress du uppgivit. Ring oss gärna för att boka via telefon eller skicka ett individuellt e-mail till den angivna mail adressen. Gör det bekvämt för dig och boka ett färdigt resapaket med inkluderat boende och guide. I Restaurang camping portmassaluca ligger bara 100meter från stugområdet kan enkelt köpa mat för att ta med ut på fisket. Spanien har många resmål. Resor som blir mer populärt för varje år är aktivitetsresor där gästen inte bara ligger på en solstol i 1 vecka. Resor som kommer start är träningsresor, vandring, historia och fiskeresor. Sportfiskets populäritet i Europa har fullkomligt exploderat. Mycket är tack vare inspiration från USA där fisket har varit stort i många år. Redskapstillverkare hottar upp sina produkter så den tilltalar den yngre generationen samtidigt som sociala medier och fiskefilmer hjälper till att inspirera och motivera sportfiskare. Rio Ebro som sportfiskedestination är väldigt tacksam eftersom alla kan fiska här. Gösen och Abborren är lätta att lura till hugg och dessa fiskar kan få vilken liten kille eller tjej som helst att fastna för sportfiske. Mer rutinerade fiskare kan ta sig an mal, karp och Bass. Vill inte hela familjen fiska kan dem som vill koppla av i restaurangen eller på stugans terrass med en bok eller varför inte en iskall öl under den varma spanska solen