Fiskebutik

Hyr din fiskeutrustning i Camping PortMassalucas fiskebutik

Ibland kan det vara svårt att få med sig all fiskeutrustning på flyget eller du kanske inte äger ett fiskespö som passar fisket i Rio Ebro. Kom då in till Camping PortMassaluca fiskebutik och hyr en komplett kombo. Du kan hyra utrustning till allt fiske på floden. I priset ingår spö, rulle och lina. Behöver du beten finns detta också att köpa i fiskebutiken. Här hittar du märken som Black Cat, Zeck, Mikado med flera.

Camping PortMassalucas fiskebutik och reception delar utrymme och här säljs det spön, beten, linor och tillbehör som passar fisket i Rio Ebro.

Du kan också hyra din utrustning i butiken.

Här hittar du:

  • Lätt spinnfiske utrustning
  • Kraftig spinnfiske utrustning
  • Spön och rullar till det tunga landfisket efter mal
  • Beten, jiggar, skeddrag, vobblers, linor och tafs
  • Pellets, krok, tafts och andra tillbehör til malfisket
  • Pellets, krok, tafs och andra tillbehör till karpfisket
  • Övriga tillbehör för fisket i Rio Ebro

 

Boka nu

Namn (*)

e-mail (*)


Telefonnummer (*)

För fiskepaket:

Kryssa i "fiskepaket" och skriv i textrutan nedan vilket paket du vill boka

Fiskepaket

Fiskeservice

GuideFiskebåt

Check in datum(*)

Check out datum(*)

Antal vuxna(*)

Antal barn(*)

Är det något mer du undrar över?

i have read and accept the terms and conditions

Boka din resa till camping portmassaluca och fiska rio ebro med chans att fånga riktiga troféfiskar

Välj vad din bokning ska innehåll genom att kryssa i rutorna: Fiskepaket, stuga, guide osv. Vi svarar dig vi den e-mail adress du uppgivit. Ring oss gärna för att boka via telefon eller skicka ett individuellt e-mail till den angivna mail adressen. Gör det bekvämt för dig och boka ett färdigt resapaket med inkluderat boende och guide. I Restaurang camping portmassaluca ligger bara 100meter från stugområdet kan enkelt köpa mat för att ta med ut på fisket. Spanien har många resmål. Resor som blir mer populärt för varje år är aktivitetsresor där gästen inte bara ligger på en solstol i 1 vecka. Resor som kommer start är träningsresor, vandring, historia och fiskeresor. Sportfiskets populäritet i Europa har fullkomligt exploderat. Mycket är tack vare inspiration från USA där fisket har varit stort i många år. Redskapstillverkare hottar upp sina produkter så den tilltalar den yngre generationen samtidigt som sociala medier och fiskefilmer hjälper till att inspirera och motivera sportfiskare. Rio Ebro som sportfiskedestination är väldigt tacksam eftersom alla kan fiska här. Gösen och Abborren är lätta att lura till hugg och dessa fiskar kan få vilken liten kille eller tjej som helst att fastna för sportfiske. Mer rutinerade fiskare kan ta sig an mal, karp och Bass. Vill inte hela familjen fiska kan dem som vill koppla av i restaurangen eller på stugans terrass med en bok eller varför inte en iskall öl under den varma spanska solen