Hitta oss

Hitta oss på Camping Portmassaluca

Att hitta till oss är väldigt enkelt. Det lättaste alternativet är att ta en hyrbil från den flygplast du landar på. Barcelona el prat är den lättillgängligaste flygplatsen för oss svenskar med mängder med direktflyg från t.ex Arlanda och Skavsta året runt. När ni väl har landat har ni en cirka 2 timmar och 15minuter bilresa genom den södra delen av Katalonien och det spanska höglandet. Har ni problem med att hitta finns vi tillgängliga via telefon eller mail. Kontakta oss också om ni är intresserade av en transfer. Väl framme på Camping Portmassaluca checkar ni in i receptionen där någon från personalen tar emot er. Såklart pratar alla från receptionen engelska. Här finns era fiske licenser förberedda så att ni snabbt efter ni har checkat in kan ta er an Rio Ebro. Restaurangen är öppen alla dagar förutom måndagar och här kan ni äta frukost, lunch och middag. För att säkra ett bord rekommenderar vi att ni bokar redan vid ankomst dom dagar ni vill äta i restaurangen. Fiske med båt är tillgängligt fram till kl 22.00 men fiske från land går att utföra dygnet runt. Rio Ebro är indelad i två zoner. Aragon och Katalonien delar floden och för att fisk hela floden utan några problem rekommenderar vi att ni köper licenser för både Katalonien och Aragon.

Carretera TV-7231, Km 29, 43783 La Pobla de Massaluca, Tarragona Spain

För att göra eran vistelse hos oss mer behaglig rekommenderar vi att ni hyr en bil från den flygplats ni landar på. Priser för hyrbilar är normalt låga. Kontakta oss om ni istället är intresserade av en transfer. 

  • Zaragoza flygplats (Zaragoza Airport, Ctra. Aeropuerto, Zaragoza) är den närmaste lättillgängliga flygplatsen. Härifrån har ni en cirka 1h 45min bilresa.
  • Barcelona flygplats (Barcelona Airport (BCN), El Prat de Llobregat) ligger ca 190km ifrån Camping Portmassaluca.
  • Reus Airport, Autovía Tarragona-Reus C-14, Reus (1h,30min)
Transfer från flygplats till Campen 

 

Antal resenärer: 1 – 3 4 5 6 – 8
Barcelona flygplats 180€ 200€ 210€ 220€
Zaragoza flygplats 130€ 140€ 150€ 160€
Reus flygplats 130€ 140€ 150€ 160€

Fiske-ebro.com

Fiske-ebro.com Camping PortMassaluca

Boka nu

Namn (*)

e-mail (*)


Telefonnummer (*)

För fiskepaket:

Kryssa i "fiskepaket" och skriv i textrutan nedan vilket paket du vill boka

Fiskepaket

Fiskeservice

GuideFiskebåt

Check in datum(*)

Check out datum(*)

Antal vuxna(*)

Antal barn(*)

Är det något mer du undrar över?

i have read and accept the terms and conditions

Boka din resa till camping portmassaluca och fiska rio ebro med chans att fånga riktiga troféfiskar

Välj vad din bokning ska innehåll genom att kryssa i rutorna: Fiskepaket, stuga, guide osv. Vi svarar dig vi den e-mail adress du uppgivit. Ring oss gärna för att boka via telefon eller skicka ett individuellt e-mail till den angivna mail adressen. Gör det bekvämt för dig och boka ett färdigt resapaket med inkluderat boende och guide. I Restaurang camping portmassaluca ligger bara 100meter från stugområdet kan enkelt köpa mat för att ta med ut på fisket. Spanien har många resmål. Resor som blir mer populärt för varje år är aktivitetsresor där gästen inte bara ligger på en solstol i 1 vecka. Resor som kommer start är träningsresor, vandring, historia och fiskeresor. Sportfiskets populäritet i Europa har fullkomligt exploderat. Mycket är tack vare inspiration från USA där fisket har varit stort i många år. Redskapstillverkare hottar upp sina produkter så den tilltalar den yngre generationen samtidigt som sociala medier och fiskefilmer hjälper till att inspirera och motivera sportfiskare. Rio Ebro som sportfiskedestination är väldigt tacksam eftersom alla kan fiska här. Gösen och Abborren är lätta att lura till hugg och dessa fiskar kan få vilken liten kille eller tjej som helst att fastna för sportfiske. Mer rutinerade fiskare kan ta sig an mal, karp och Bass. Vill inte hela familjen fiska kan dem som vill koppla av i restaurangen eller på stugans terrass med en bok eller varför inte en iskall öl under den varma spanska solen