Bass hunter 75HP

Kimple 490 Bass hunter är ett nytillskott inför säsongen 2018 och är en perfekt fiskebåt utrustad med ekolod (Garmin Striker plus 9sv), frontmonterad elmotor och 75hp huvudmotor. Båten har V botten och mäter 490x203cm vilket gör den stabil och går bra i sjö trotts sin breda konstruktion. Under däck finner du en livewell, spöfack, stora förvaringsutrymmen för betesboxar och annat nödvändigt.

4 personer kan fiska från båten samtidigt men båten är optimal för 3 fiskare

  • Båten levereras med 43liter bensin. Du betalar för antal förbrukade liter.
  • 300€ deposition betalas som återges i samband med din utcheckning.
  • För att hyra denna båt behöver du visa upp ett giltigt förarbevis

Se priser nedan

Hyr Kimple Bass Hunter fiskebåt på Camping PortMassaluca Spanien

Hyr en stor välutrustad fiskebåt på Camping PortMassaluca. Kimple Bass Hunter 490 ger dig möjlighet att fiska Rio Ebro som ett proffs. Utrustad med Ekolod(Garmin Striker Plus 9sv) frontmonterad elmotor och med huvudmotorn Honda 75 fyrtakt tar du dig snabbt mellan fiskeplatserna. Med hjälp av ekolodet hittar du fisk, struktur, den rätta vattentemperaturen och annat som kan göra att du fångar mer fisk. Utöver är båten utrustad med livewell spöfack och gott om stuvutrymme under det stora kastdäcket. Båten levereras med 43 liter bensin. Du betalar för antal förbokade liter i samband med din utcheckning. Med mått på 490x202cm, v-format skrov blir båten både sjötålig och stabil. Kimple Bass Hunter 490 rymmer upp till fyra fiskare. För att hyra denna båt behöver du vara 18 år fyllda och uppvisa någon typ av förarbevis för båtar.

Boka nu

Namn (*)

e-mail (*)


Telefonnummer (*)

För fiskepaket:

Kryssa i "fiskepaket" och skriv i textrutan nedan vilket paket du vill boka

Fiskepaket

Fiskeservice

GuideFiskebåt

Check in datum(*)

Check out datum(*)

Antal vuxna(*)

Antal barn(*)

Är det något mer du undrar över?

i have read and accept the terms and conditions

Boka din resa till camping portmassaluca och fiska rio ebro med chans att fånga riktiga troféfiskar

Välj vad din bokning ska innehåll genom att kryssa i rutorna: Fiskepaket, stuga, guide osv. Vi svarar dig vi den e-mail adress du uppgivit. Ring oss gärna för att boka via telefon eller skicka ett individuellt e-mail till den angivna mail adressen. Gör det bekvämt för dig och boka ett färdigt resapaket med inkluderat boende och guide. I Restaurang camping portmassaluca ligger bara 100meter från stugområdet kan enkelt köpa mat för att ta med ut på fisket. Spanien har många resmål. Resor som blir mer populärt för varje år är aktivitetsresor där gästen inte bara ligger på en solstol i 1 vecka. Resor som kommer start är träningsresor, vandring, historia och fiskeresor. Sportfiskets populäritet i Europa har fullkomligt exploderat. Mycket är tack vare inspiration från USA där fisket har varit stort i många år. Redskapstillverkare hottar upp sina produkter så den tilltalar den yngre generationen samtidigt som sociala medier och fiskefilmer hjälper till att inspirera och motivera sportfiskare. Rio Ebro som sportfiskedestination är väldigt tacksam eftersom alla kan fiska här. Gösen och Abborren är lätta att lura till hugg och dessa fiskar kan få vilken liten kille eller tjej som helst att fastna för sportfiske. Mer rutinerade fiskare kan ta sig an mal, karp och Bass. Vill inte hela familjen fiska kan dem som vill koppla av i restaurangen eller på stugans terrass med en bok eller varför inte en iskall öl under den varma spanska solen