Info fiske

Ett unikt fiske med stor variation. I Rio Ebro simmar många stora exemplar

Det är inte många platser i Europa som kan erbjuda ett fiske som Rio Ebro. Här simmar det det hela fem olika game fiskar. Här har du möjlighet att fiska efter Mal, Karp, Abborre, Gös och Black Bass under samma resa. Vill du prova på saltvattensfiske erbjuder vi fiske i Delta Ebro. Här fiskar du efter Tonfisk, Mahi Mahi, Sea Bass med flera saltvattensarter. Boka en fiskeguide för att ta en genväg till fisken så du slipper egna mycket tid till att hitta fisken och lista ut vilken fiskemetod som ska användas. Vi erbjuder fiske med guide från båt efter alla predatorer samt landfiske efter Mal och Karp. I guide paketet ingår alla utrustning till samtliga typer av fiske.

Rio ebro har mycket att erbjuda. Fisket här är så varierande att det passar både nybörjare som erfarna sportfiskare och med antalet arter som simmar i detta vatten blir floden en av Europas mest unika sportfiskedestination. Specimenmete, spinnfiske, vertikalfiske och även havsfiske i delta Ebro är tillgängligt och vi hjälper dig att skräddarsy din resa så att du får chans att uppleva så mycket som möjligt under din vistelse.

Här simmar det hela fem olika game fiskar. Fånga riktigt fina exemplar av Abborre, Gös, Mal, Karp eller varför inte prova det tålamodskrävande fisket efter Black Bass. Aktivt fiske på floden med spinn-eller haspelutrustning är grymt spännande eftersom ditt nästa hugg kan vara ett potentiellt personligt rekord oavsett art. Allt detta och mycket mer med den spanska solen i ryggen.

Vill du fiska tonfisk och andra spännande saltvattensarter i Delta Ebro? Kontakta oss!

BOKA din resa nu, för fiskarna simmar här!

Vissa månader är fisketrycket väldigt högt på floden så därför förespråkar vi på Camping PortMassluca en “catch and release” filosofi som vi tror är framtiden för en hållbar sportfisketurism.

Boka nu

Namn (*)

e-mail (*)


Telefonnummer (*)

För fiskepaket:

Kryssa i "fiskepaket" och skriv i textrutan nedan vilket paket du vill boka

Fiskepaket

Fiskeservice

GuideFiskebåt

Check in datum(*)

Check out datum(*)

Antal vuxna(*)

Antal barn(*)

Är det något mer du undrar över?

i have read and accept the terms and conditions

Boka din resa till camping portmassaluca och fiska rio ebro med chans att fånga riktiga troféfiskar

Välj vad din bokning ska innehåll genom att kryssa i rutorna: Fiskepaket, stuga, guide osv. Vi svarar dig vi den e-mail adress du uppgivit. Ring oss gärna för att boka via telefon eller skicka ett individuellt e-mail till den angivna mail adressen. Gör det bekvämt för dig och boka ett färdigt resapaket med inkluderat boende och guide. I Restaurang camping portmassaluca ligger bara 100meter från stugområdet kan enkelt köpa mat för att ta med ut på fisket. Spanien har många resmål. Resor som blir mer populärt för varje år är aktivitetsresor där gästen inte bara ligger på en solstol i 1 vecka. Resor som kommer start är träningsresor, vandring, historia och fiskeresor. Sportfiskets populäritet i Europa har fullkomligt exploderat. Mycket är tack vare inspiration från USA där fisket har varit stort i många år. Redskapstillverkare hottar upp sina produkter så den tilltalar den yngre generationen samtidigt som sociala medier och fiskefilmer hjälper till att inspirera och motivera sportfiskare. Rio Ebro som sportfiskedestination är väldigt tacksam eftersom alla kan fiska här. Gösen och Abborren är lätta att lura till hugg och dessa fiskar kan få vilken liten kille eller tjej som helst att fastna för sportfiske. Mer rutinerade fiskare kan ta sig an mal, karp och Bass. Vill inte hela familjen fiska kan dem som vill koppla av i restaurangen eller på stugans terrass med en bok eller varför inte en iskall öl under den varma spanska solen